Profile Laman

Halaman blog ini diwujudkan pada Mac 2011 secara persendirian. Ia bertujuan berkongsi maklumat dan pendapat secara personal. Selain dari berkongsi ilmu, aku ingin mengetengahkan hasil kerja dalam bidang fotografi.

Menjadikan bidang fotografi sebagai hobi serta mengisi masa terluang. Malah berharap dapat memantapkan kemahiran dalam bidang fotografi setelah menjadikan laman blog ini sebagai batu loncatan untuk para pembaca dari segenap peringkat mengetengahkan pendapat serta komen yang membina. Selain itu, juga dijadikan portfolio untuk ke tahap yang lebih maju dan kukuh. Pada ketika disesuatu tahap, fotografi tidak lagi sebagai hobi dan mengisi masa lapang. Mungkin sebagai alur kehidupan.

Selain fotografi, beberapa segmen lain sebagai selingan menjadi tunjang laman ini. Aplikasi-aplikasi dari mobiliti yang digunakan dan menarik minat aku akan diketengahkan. Ia sekadar berkongsi pengetahuan untuk pra-tonton umum dari kaca mata seorang pengguna seperti aku. Pastinya topik am/personal juga tersenarai, ia mengikut selera dan minat semasa. Malah, sebagai laman personal juga. Mungkin juga terdapat bahagian-bahagian peribadi yang sesuai untuk diumumkan.

Segala pendapat yang diketengahkan adalah dari ilham dan pencarian persendirian semata, tiada kaitan dengan mana-mana agensi berdaftar atau tidak . Terdapat sebarang kesilapan, harap ditegur segera. Bersama menggunakan kemudahan ke arah kebaikan sejagat.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s