MyPeranti

Pada masa kini, berbagai pilihan gajet melimpah dipasaran teknologi dunia. Dari pelbagai fungsi kegunaan, dari pelbagai jenama malah ada juga gajet yang mempunyai semua fungsi dalam satu (all-in-one).

Sudah pastinya setiap orang mempunyai cita rasa pilihan gajet yang tersendiri, malah ada yang mempunyai berbagai jenis simpanan gajet dengan tujuan menafaatkan kemudahan yang ada demi mempermudahkan proses kerja, pembelajaran dan bersosial sehari-hari. Gajet-gajet ini cukup berguna selagi tidak di salah guna.

Namun. Walau apa gajet, apa fungsi dan apa-apa jenama sekali, gunakan lah sebaiknya dan semaksima yang mampu. Memilikinya bukan sekadar gaya dan menurut orang sekeliling. Memilikinya adalah mengikut keperluan dan kegunaan kemudahan kita sendiri.

Pada Laman Peranti Pilihan ini, akan mempertontonkan sedikit sebanyak pengetahuan dan pengalaman mengenai gajet-gajet yang aku miliki dan yang menarik pemerhatian aku untuk dimiliki. Pada dasar utamanya, ia bertujuan untuk mengetengahkan peranti yang aku gunakan demi meneruskan destinasi blog ini. Jika peranti disamping aku ini tiada, mungkin blog ini juga tiada kewujudannya. Maka kerana peranti inilah wujudnya ruangan ini.

Semoga ia berguna untuk pembaca sekalian, juga amat berguna buat aku sendiri. Sebagai penambah pengetahuan dan penilaian asas. Sama-sama menafaat kemudahan kearah kebaikan.

Advertisements

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s