MTB Speed Gear Force

Akhirnya…

Tercapai juga azam peringkat pertama untuk tahun 2015 ni. Sabtu lepas, bukan main semangat lagi aku 2 beranak pergi Kayoh Bike kat Gong Badak nunn…. Sebelum ni, dan 2 kali pergi… dek takde rezeki, kedai basikal tu dah tutup pulak. Itu yang berazam sangat-Sangat kali ni, harap-harap tak tutup di hari Sabtu.

Lagi pun, kedai lain kebanyakan dah pergi. Belum ada yang bersesuaian dengan poket. Kalau kali ni pun masih belum jumpa yang sesuai, memang kena pendam ajelah impian ni. Mujurlah…

image

Sesampai je, jenuh juga dok pusing-pusing pilih yang mana padan dengan poket dan selera mata. Lama dok timbal balik, amik yang ni je….sebab ini paling murah dan berkenan di hati. Cumanya, bab handle jenis ni aku kurang suka. Ada 1 jenis tu, dengan harga yang sama dan handle yang digemari… tapi warna bodynya terlalu menyerlah. Warna Oren sepenuhya… janggal pulak rasanya walaupun aku ni memang suka warna oren.

kira puas hati jugalah. Hari-hari jugak dok mengayuh tiap kali balik dari kerja. Tengah bersemangat katakan. Taktau la bila jejak 3 bulan nanti akan jadi besi buruk, dok berhabuk pulak nanti.

image

Setakat hari nih, ada peningkatan. Itu sebab, esok cadanganya nak pergi pusing-pusing sesambil makan pagi. Harapnya tak ada aral lain, lagi pun… peta dah Setting awal-awal. Turun dan terus jalan.

Via WordPress MyNote 10.1

Advertisements
This entry was posted in Berbasikal. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s