Mara Setapak Ke Hadapan

Selangkah lagi laman petiirrzzz.wordpress.com mara ke hadapan mengikut rentak era dunia bloging sosial dan kini mampu di ikuti melalui laman muka buku. Biarpun baru setahun jagung, aku sebagai tuan rumah mencuba sebaik terdaya menyamai laman-laman terkemuka yang ada di negara ini.

Seperti juga laman – laman yang lain, aku tidak mahu ketinggalan menggunakan khidmat rangkain sosial yang terkemuka ini dengan menyediakan facebook social plugin untuk ruang like  pada sudut kanan laman. Harap pengunjung yang bertamu akan menyedari kewujudannya.

Setelah ini, selain dari petiirrzzz.wordpress.com. Pada laman petiirrzzz.wordpress.com melalui facebook juga akan bergerak seiring dengan kemas kini terbaru. Kemungkinan besar, hasil fotografi terkini tidak lagi di kemas kini pada laman mohdnurhafez@facebook.com. Kebanyakan hasil yang tidak bersifat personal akan dimuat naik pada laman petiirrzzz.wordpress.com melalui facebook.

Dengan adanya ruang like ini juga, lebih mudah untuk aku mengenal pasti pengunjung yang bertamu lebih kerap dan mampu memberi tindak balas yang sama dengan lebih wajar.

Sedikit penambahan info. Jika anda perasan pada ruang gambar profile yang menggunakan Code QR. Ia berfungsi untuk anda akses segera ke laman ini pada peranti mudah alih anda, tanpa menghafal alamat web. Untuk lebih lanjut perihal Code QR ini, ia akan dikirim pada kiriman mendatang.

Harapan aku, pengunjung sekalian akan menggunakan ruang like seperti yang di saran. Mengembangkan lagi lebar sayap laman ini dengan pendapat dan komen pengunjung yang kerap kali hadir. Sedikit demi sedikit ia akan dipertingkatkan.

Advertisements
Galeri | This entry was posted in Am. Bookmark the permalink.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s